Mares PH

Transport & Logistica


Slide 1 jFlow Plus Operativitate
In permanenta tinem legatura cu soferii nostri, astfel ca putem trimite un camion oriunde este solicitat in cel mai scurt timp si in permanenta stim unde se afla marfa dumneavoastra.
Slide 2 jFlow Plus Profesionalism
Utilizam in munca noastra programe de ultima generatie, pentru a fi cat mai eficienti si a crea cele mai bune solutii pentru colaboratorii nostri. Suntem prompti si flexibili.
Slide 3 jFlow Plus Siguranta
Clientii MARES PH beneficiaza de o asigurare suplimentara, care acopera integral suma de 100.000 euro, suma care poate fi suplimentata in functie de valoarea marfii transportate.


Servicii oferite:

Transport rutier international cu camioane complete


MARES PH va pune la dispozitie camioane cu o capacitate cuprinsa intre 1,5 tone si 20 tone atat la import cat si la export pentru toate destinatiile din Europa.


In functie de felul marfii noi va oferim camionul de care aveti nevoie (prelata normala 13,62m si Mega cu prelata).


Marfurile sunt preluate si livrate în concordanta cu termenele anuntate de dumneavoastra.


Transportul se desfasoara in conditiile si limitele impuse de urmatoarele conventii internationale la care tara noastra a aderat: TIR, CMR, ADR, AETR.Transport rutier in regim de grupaj


MARES PH poate organiza la cerere grupaje de marfuri pentru camioane sau microbuze care pot prelua in mod operativ marfa pentru diferite trasee rutiere din Romania dar si din toate statele europene.


Prin acest serviciu se poate expedia in timp util orice cantitate de marfa.


Daca aveti de efectuat transporturi internationale pentru colete de peste 100 kg (paleti, cutii, baloti etc.), nu ezitati sa ne contactati.


Transport rutier agabaritic


Noi va oferim solutii si tarife de transport agabaritic pentru marfuri ce depasesc greutatea, si/sau una din dimensiunile (lungime, latime, inaltime) normale autorizate pentru traficul rutier international.