Mares PH

Transport & Logistica


Slide 1 jFlow Plus Operativitate
In permanenta tinem legatura cu soferii nostri, astfel ca putem trimite un camion oriunde este solicitat in cel mai scurt timp si in permanenta stim unde se afla marfa dumneavoastra.
Slide 2 jFlow Plus Profesionalism
Utilizam in munca noastra programe de ultima generatie, pentru a fi cat mai eficienti si a crea cele mai bune solutii pentru colaboratorii nostri. Suntem prompti si flexibili.
Slide 3 jFlow Plus Siguranta
Clientii MARES PH beneficiaza de o asigurare suplimentara, care acopera integral suma de 100.000 euro, suma care poate fi suplimentata in functie de valoarea marfii transportate.


Descrierea firmei:

Obiectul de activitate al firmei este efectuarea de transporturi si expeditii internationale de marfuri pentru import/export si tranzit, in trafic rutier, in regim de exclusivitate si grupaj.


Intr-un mediu de afaceri aflat intr-o permanenta schimbare, flexibilitatea organizatorica si personalul cu experienta ne-au permis sa raspundem prompt la schimbarile pietei.


Experienta si motivatia personalului nostru calificat reprezinta fundamentul pe baza caruia veti obtine toate raspunsurile necesare pentru organizarea transportului in conditii optime.


Pe durata desfasurarii serviciilor noastre partile implicate sunt tinute la curent cu desfasurarea transportului, primind in permanenta informatii despre marfa dumneavoastra.